Kedelig remake af koldkrigs-ufo-film

Keanu Reeves spiller hovedrollen som rumvæsnet Klaatu, der lander med sit rumskib i New York. Hans mission er at fortælle jordboerne, at jorden vil gå under, hvis ikke krigene stoppes.

Men hans tilstedeværelse udløser kaos og mens regeringer og forskere verden over kæmper for at løse mysteriet bag den fremmedes pludselige visit på jorden, fanges en ung kvinde og hendes stedsøn i Klaatus mission.

Der er tale om en genindspilning af en film fra 1951 – det var dengang mystiske flyvende tallerkener, rummennesker og robotter var hot og hele verden befandt sig i en paranoid koldkrigs stemning.

Men i 2008 virker det ikke særlig interessant. Den er hverken provokerende, spændende eller specielt underholdende. Visse steder er computergrafikken flot – andre steder er den kikset.

Jeg har andet at tænke på, end rumvæsner fra det ydre rum med deres meninger om livet på jorden. Jeg skal holde jul i en verden med klimaproblemer og global finasiel krise. Og hvis ikke de små grønne mænd har tænkt sig at komme med en løsning på de problemer, så kan de bare blive væk for min skyld.

Titel: The Day The Earth Stood Still
Instruktion: Scott Derrickson
Medvirkende: Keanu Reeves, Jenniffer Conelly, John Cleese, Jon Hamm m.fl.
Produktions år: 2008
Premiere: 12. december 2008
Bedømmelse: *****

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 30-årige varetægtsfængslet for drab på sin kæreste og deres fælles datter
Next post Politimand dræbt da bombe sprang i bank