Champagne-skandale på italiensk TV

Italienske Fødevare- og Landbrugsjounalister har klaget til den italienske fødevareminister, efter at en studievært på TV-stationen RAI Uno åbnede en fransk champagne nytårsaften. Det skriver LandbrugsAvisen.dk

I brevet, der er forfattet af formanden for foreningen af Fødevare- og Landbrugsjounalister, Roberto Rabachino. klages der blandt andet over at en person med løn betalt af skatteyderne forårsager enorme skader på den italienske fødevaresektors gode image, når han åbner en flaske fransk Dom Perignon champagne i stedet for italiensk vin.

Næsten 11 milioner italienere så programmet og op mod 60 millioner internationale seere hvade også mulighed for at følge med.

Op til jul og nytår har der i Italien været kampagner for at holde fast i traditionerne for mad og drikke under højtiderne – blandt andet for at støtte den kriseramte fødevaresektor. Under kampagnen blev der flere gange lagt vægt på , at kun italiensk vin passer til de traditionelle italienske jule- og nytårsretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Mindst 49 taxichauffører blev overfaldet i 2008
Next post Dansk-svensk lægeklinik bombet i Gaza