Israelske soldater rykker ind i Gaza

Israelske soldater er rykket over grænsen til Gaza. Arkivfoto.
Israelske soldater er rykket over grænsen til Gaza. Arkivfoto.
Lørdag aften gik israelske soldater over grænsen til Gaza. Samtidig har den israelske flåde indledt en blokade af Gaza fra søsiden.

Ifølge en talsmand fra den israelske hær, er målet med invasionen, at ødelægge “Hamas’ terror-infrastruktur” og indtage områder, som Hamas bruger til at affyre raketter fra. Den israelske hærs talsmand understreger, at det ikke er Gazas indbyggere, som er mål for den israelske operation.

Ifølge det israelske forsvarsministerium deltager et stort antal soldater i invasionen, som også omfatter kampvogne, ingenørtropper, artilleri. Operationen får støtte fra det israelske luftvåben og flåden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 23-årig varetægtsfængslet for nytårsdrab
Next post Ældre kvinde røvet i sit hjem