68-årig mand dømt for overgreb mod børn

En 68-årig mand fra Søborg er blevet idømt halvandet års ubetinget fængsel for seksuelle overgreb mod sine to stedbørnebørn.

I starten af december 2008 fik Københavns Vestegns Politi en skriftlig henvendelse fra Gladsaxe Kommune. Kommunen mistænkte den 68-årige mand for at have begået seksuelle overgeb mod sine to stedbørnebørn.

Mistanken kom efter at den ene af børnene, en 15-årig pige, havde fortalt en sagsbehandler, at hendes stedmorfar forgreb sig på hende fra hun var ni til hun var 13 år gammel. Pigen fortalte også, at stedmorfaren nu forgreb sig på hendes ni-årige lillesøster.

Politiets efterforskning førte til, at den 68-årige blev anholdt den 10. december. Ved grundlovsforhøret nægtede han sig skyldig, men dommeren valgte alligevel at varetægtsfængsle manden i fire uger. Varetægtsfængslingen blev forlænget mens sagen ventede på at komme for retten.

Det skete så i mandags, hvor den 68-årige blev idømt halvandet års ubetinget fængsel. De to piger fik samtidig tilkendt en erstatning på henholdsvis 40.000 kroner og 20.000 kroner.

Begge piger modtager i dag psykologbehandling.

Den 68-årige modtog dommen efter lidt betænkningstid og sidder nu til afsoning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Fem danske soldater såret
Next post To teenagere varetægtsfængslet i drabssag