Politiaktion mod kvindehandel i Aalborg

 

Onsdag anholdte politiet fem personer efter længere tids efterforskning mod flere personer i miljøet omkring restaurant Gøglerbåden i Søndergade i Aalborg.

Anholdelserne er den foreløbige kulmination af et samarbejde mellem Nordjyllands Politi og SKAT i indsatsen mod kvindehandel og rufferi.

I en større koordineret aktion, foretog politiet onsdag fem anholdelser af personer i alderen 36 til 63 år. Fire af de anholdte, en kvinde og tre mænd, blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor dommeren valgte at fængsle alle tre. Den femte person, en mand, blev løsladt før grundlovsforhøret.

Blandt de fængslede, er Gøglerbådens ejer.

Den fængslede kvinde er sigtet for at have drevet og skaffet kvinder til to bordeller i Nørresundby og Vejgård.

Alle fire nægtede sig skyldige under grundlovsforhøret.

Under aktionen anholdte politiet også syv prostiturerede, der alle opholdt sig ulovligt i landet. De prostituerede, fem afrikanske kvinder og to rumænske kvinder, blev afhørt af politiet i tæt samarbejde med   Center mod Menneskehandel og politiets udlændingeafdeling i et forsøg på at afdække deres vej til Danmark og deres forhold under opholdet her i landet.

Fredag blev fire af de prostituerede fremstillet i grundlovsforhør, hvor dommeren besluttede, at de skal sidde varetægtsfængslet indtil de kan sendes ud af landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Bolt – sød lille action-hund
Next post Pirater kan overføres til Holland