Jens Veggerby smuglede millioner for Stein Bagger

Jens Veggerby smuglede penge for Stein Bagger. PR Foto.
Jens Veggerby smuglede penge for Stein Bagger. PR Foto.
Den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende galleriejer, Jens Veggerby, smuglede to millioner kroner ind i Danmark for den bedragerisigtede Stein Bagger.

Ifølge bogen “Stein Bagger & inderkredsen” af Erik Ove og Stig Andersen, foregik pengesmuglingen kort før Stein Baggers forsvinden i november sidste år.

Pengene stod på ekskonen Martinas bankkonto i Monaco, men da hun ikke ville smugle pengene til Danmark, bad Stein Bagger, Jens Veggerby om at tage pengene med hjem, når han alligevel var i Monaco.

– Jeg spurgte Stein Bagger, om det var lovligt at transportere penge på den måde. Han sagde, at det er helt efter reglerne. Og var der nogen, som spurgte, skulle jeg bare ringe til ham, forklarer Jens Veggerby til Morgenavisen Jyllands-Posten.

De mange penge fik Jens Veggerby udleveret af Martina på en Café, hvorefter han smuglede pengene ind i Danmark. I ankomsthallen i Kastrup, afleverede han pengene til Hells Angels rockeren Brian Sandberg, der fungerede som Stein Baggers livvagt.

I følge Jyllands-Posten kalder Jens Veggerby sig selv for naiv, da han stolede på Stein Baggers forsikringer om, at det var tilladt at tage så mange penge med ind i landet.

Det er ikke lovligt, at indføre mere end 75.000 kroner i kontanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Ransagning hos tysk anti-censur hjemmeside
Next post Frank Jensen vil være overborgmester