Kristendemokraterne uden ungdomsorganisation

Kristendemokratisk Ungdom brød lørdag med moderpartiet, der dermed står uden ungsomsorganisation.

Beslutningne om at bryde med moderpartiet, blev taget på weekendens landsmøde. I stedet vil organsiationen tage navneforandring til CURA Ungdom og fungere som et åbent netværk, hvor medlemmer fra alle politiske partier kan diskutere emner som som etik og eksistens, personligt ansvar og civilsamfundets rolle i Danmark.

– Vi er stadig en masse unge, der bliver frustreret over mangel på etik og mange års overdrevne fokus på at score kassen. Der er brug for at rette blikket mod, hvad vi i det små kan gøre for vores medborgere. Vi løfter øjenbrynene, når eksempelvis mange muslimer og andre religiøse oplever en uberettiget hetz. Men vi vil ikke længere gå efter at få et bestemt parti valgt ind i Folketinget, forklarer Ruben Kirkegaard, der forventes at blive valgt til formand i dét, der nu hedder CURA Ungdom.

Et stort flertal stemte for løsrivelsen, der blev en realitet efter mere end et års diskussion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 3000 deltog i ligtog på Nørrebro
Next post Absalon undsatte vietnamesisk fragtskib