Politiet slog til i to belastede boligområder i Sønderborg

Omkring 15 politifolk og fem narko-hundefra Syd- og Sønderjyllands politi gik onsdag i aktion i to belastede boligområder i Sønderborg.

Boligområderne Kløvermarken og Hvedemarken har længe været plaget af kriminalitet. I følge lederen af aktionen, politiassistent Christian Lehman, har området været plaget af unge, som ryger hash i kældergangene, bryder ind i lejligheder, sparker døre op til kælderrum, laver hærværk og truer beboerne. Heller ikke områdets butikker er gået ram forbi, men opsøges af tyve som forsvinder med varer.

Selvom narkohundene flere gange markerede i kældrene, blev der ikke gjort noget egentlig fund af narkotika. På en adresse, som politiet besøgte, blev der fundet lidt hash, et par ulovlige kanonskag og noget som muligvis er stjålet under et indbrud.

I en anden lejlighed fandt politiet to 14-årige drenge, som man havde ledt efter. Drengene skulle afhøres i forbindelse med nogle voldssager. Drengenes forældre og de sociale myndigheder blev tilkaldt.

I et pizzeria ville en mand ikke fortælle, hvem han var. Han modsatte sig anholdelse og benyttede også lejligheden til at sige sin uforbeholdne mening om politiet.

Politiet fortsatte aktionen i Stenbjergparken, hvor kældre og gange blev gennemgået og senere til en adresse i Nordborg. Her blev der hos en mand fundet 350 gram hash, et haglgevær og et større kontant beløb.

– Vi betragter aktionen som vellykket, især fordi det blev markeret, at vi er til stede i området og stille og roligt arbejder os ind på de kriminelle elementer, siger lederen af særlovssektionen i Sønderborg, Peter Baum om onsdagens politiaktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post To mænd efterlyses i drabssag fra Horsens
Next post Fire mænd dømt for overfald på betjent