Thailandsk kvinde sigtet for rufferi

Sydøstjyllands Politi og rejseafdelingen i Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter har i fire måneder efterforsket mod en 36-årig kvinde af Thailandsk Oprindelse.

Politiet mistænker hende for, at have inviteret talrige kvinder fra Thailand til Danmark og skaffet dem visum under angivelse af, at de var turist. Men ifølge Sydøstjyllands Politi, skulle kvinderne ikke været på sightseeing, men i stedet arbejde på tre massage klinikker i Horsens.

Den 36-årige kvinde blev anholdt onsdag eftermiddag og sigtet for rufferi. Ved grundlovsforhøret torsdag, blev hun varetægsfængslet i fire uger.

Det samme blev en 62-årig dansk mand fra Århus, som politiet mener har hjulpet kvinden med at invitere nogle af de thailandske kvinder. Han er sigtet for medvirken til rufferi.

Både den 36-thailandske kvinde og den 62-årige danske mand, nægter sig skyldige i sigtelserne.

Samtidig med at de to formodede bagmænd blev anholdt, foretog politiet i samarbejde med SKAT ransagning af tre massageklinikker i Horsens. Under ransagningen blev seks thailandske kvinder anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. De risikerer alle at blive udvist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Røverisigtet flygtede fra retten
Next post Premiereminister Tsvangirais kone dræbt