23-årig mand spredte frygt på skole

En 23-årig mand blev i eftermiddag anholdt efter en dramatisk dag, der startede med, at den 23-årige var mødt op på Teknisk Skole i Horsens iført camouflagetøj med en guitarkasse, der angiveligt indeholdt et våben.

Politiet fik ved 10-tiden en anmeldelse fra skolen om, at den 23-årige var mødt op på skolen i camouflagetøj og med en guitarkasse på rygen. Anmelderen fortalte, at man havde indtryk af, at der var våben i guitarkassen.

Den 23-årige dumpede torsdag en prøve i førstehjælp, hvilket han ifølge skolen var blevet ophidset over.

Da den 23-årige mødte op på skolen fredag formiddag, blev han bortvist og han havde forladt skolen.

Politiet iværksatte straks initiativer med henblik på at spore, hvor den pågældende måtte opholde sig. Der blev også sendt patruljer til Teknisk skole, der hurtigt lukket og alle elever blev sendt på tidlig pinseferie.

Først ved 16-tiden lykkedes det politiet at finde frem til den 23-årige, der blev anholdt i en bil i nærheden af Horsens.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at anholdelsen skete helt udramatisk.

Der er foretaget indledende afhøring af manden og politiet efterforskning fortsætter, blandt andet med omfattende  ransagninger. Der blev ikke fundet våben i den bil, som den anholdte sad i og det er endnu ikke fastslået hvorvidt den 23-årige var bevæbnet, da han mødte op på skolen.

Senest i morgen vil anklagemyndigheden afgøre om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Tæskehold overfaldt 20-årig mand
Next post Døde efter togpåkørsel