6-årig pige dræbt af knallertbølle

En kun 6 år gammel pige døde tidligt i morges af de kvæstelser hun pådrog sig i aftes, da hun blev kørt ned af en 15-årig dreng på knallert.

Pigen cyklede kl. 20.30 mod ad Holmebækvej i Herfølge, da en 15-årig dreng påkørte hende bagfra med en hastighed på 75-80 km/t. Ifølge politiet, var den høje hastighed årsag til, at drengen ikke kunne undvige uden om pigen.

Pigen blev slynget af cyklen og pådrog sig alvorlige kvæstelser i hovedet. Klokken 04.00 i morges døde hun af sine kvæstelser.

Den 15-årige dreng brækkede begge arme, fik en flænge i baghovedet og skade på den ene ankel. Drengen havde styrthjelm på, men havde ikke spændt den fast. På grund af sin unge alder, måtte drengen slet ikke føre knallert og den ulovlige knallert var ikke forsikret, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Drenge fandt baby i buskads
Next post 12 års fængsel for brutalt knivdrab