Kaninpigerne indtager København

Lørdag aften og nat vil Park Café på Østerbro danne rammen om Nordens første originale “Danish Playboy Mansion Party” – med masser af bunny-girls og cover-ægte Playmates fløjet ind fra Hugh Hefners helt eget bunny-land

Meget passende er Danmarks egen blondine-darling Susan K. vært for lørdagens storsatsning af et ægte Playboy Party, hvor to af overbossen Hugh Hefners foretrukne covermodeller og Playmates, norske Kristine Sjulstok og ærkeamerikanske Ashley Elisabeth Harbour vil være det naturlige midtpunkt for festen, der får København et stort skridt nærmere amerikanske Playboy-tilstande.

Dog skal der – trods alt! – mere end Susan. K. og blondine-ægte Playmates til at fyre den af Park Cafe, for at arrangementet blot nærmer sig de amerikanske forbilleder i pirrende intensitet og sofistikeret highclass stemning.

Derfor har arrangør Mikkel Roesgaard, der ligeledes står bag fredag aftens Miss Hot finale samme sted, sørget for at underbygge toppen af kransekagen med et par håndfulde hotte og sexede bunny-girls – naturligvis minimalt og originalt klædt ifølge de traditionsrige Playboy-forskrifter.

Playboy på dansk
– På alle leder og kanter vil vi forsøge at bevise, at en sådan type fest, et ægte “Danish Playboy Mansion Party”, kan lade sig gøre udenfor USA’s grænser – og gerne på en facon, så man glemmer alt om bandekrige, finanskrise og stress på arbejdspladsen, når man træder ind over dørtærsklen til kaninpigernes festverden, siger Mikkel Roesgaard.

Der allerede lørdag eftermiddag fyrer op under arrangementet ved at lade hardcore Playboy-entusiaster komme helt ind under huden på den glamourøse livsstil, der præger miljøet i specielt USA.

– Tre yachts lægger lørdag eftermiddag til i Tuborg Havn, og der er plads til 30 gæster fordelt på de tre både – og naturligvis vil vore Palymates og bunny-piger være med ombord.

Vi sejler så en lille times tid, inden vi lægger til ved Costum House, hvor vi hygger med drinks og snacks, hvorpå vi i limousiner et par timer senere kører til Park Café, hvor middagen står parat.

Det er da en start på partyet, der er en smule svær at gøre meget bedre!

Playboy-Anni måske med

Intet ægte bunny-party, uden specielt indbudte personligheder til at strø ekstra glans over arrangementet – og selv om Playboy om noget er lig med afklædte kvinder, så afholder det ikke en lang række af kendte danske personligheder fra at feste med – heldigvis da!

Herunder den måske mest oplagte af alle, Anni Fønsby, selv tidligere Playboy-model, der planlægger at komme forbi – og da gerne med Erik under armen.

I anledning af Michael Jacksons fødselsdag samme dag, spiller Dan Rachlin, den nok bedste i netop Jackson-genren herhjemme, desuden en helt speciel tribute til ære for den netop afdøde popkonge, mens Patrick Perreira er sat på spille-opgaven at stå for resten af nattens DJ-underholdning.

Øverst i Playboy-hatten bydes der desuden på live-optræden af Yazzmin med band og cubanske dansere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 6.000 kørte for stærkt ved landets skoler
Next post SF og Socialdemokraterne vil danne regering