Torben Lund har forladt Socialdemokraterne

Den tidligere socialdemokratiske sundhedsminister, folketingsmedlem og EU-parlementariker Torben Lund har forladt Socialdemokraterne. Det skriver Politiken.dk

– Der blev for langt mellem det, partiet mente. og det, som jeg mente. Selv om jeg i bund og grund føler mig som en socialdemokrat, så må jeg konstatere, at partiet har bevæget sig væk fra det, som jeg opfatter som socialdemokratisk politik specielt inden for rets- og udlændingepolitikken«, siger Torben Lund som meldte sig ud ved årsskiftet 2006/2007, men ikke har fortalt om sin udmeldelse før nu.

Torben Lund har altid været en del af partiets venstrefløj.

Han har ikke meldt sig ind i et nyt parti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Unge dropper morgenkaffen
Next post Frit slag for pædofile på Facebook