Dansk soldat såret af vejsidebombe

En dansk soldat kom i dag lette til skade, da hans køretøj blev ramt af en vejsidebombe. Det oplyser Hæres Operative Kommando.

Soldaten var på patrulje med 3. deling fra 3. mekaniserede infanterikompagni vest for den fremskudte operationsbase Armadillo, da en pansret mandskabsvogn af typen Piranha kørte på en improviseret sprængladning.

Soldaten kom lettere til skade og blev bragt tilbage til FOB Armadillo, hvor han blev tilset af en læge. Han ringede herfra hjem til sine pårørende. Han vil senere blive bragt ind til felthospitalet i Bastion til videre behandling.

Enheden fortsatte med at løse sin opgave straks efter evakueringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Vagtfolk har fået nok: Giv os politieskorte
Next post Kendt erhvervskvinde tiltalt i narkosag