Brosten fjernes inden klimatopmødet

Politiet frygter en gratis buffet af kasteskyts til demonstranterne.

Københavns politi beder kommunen om at skrue ned for vejarbejdet i den kommende tid

Den danske hovedstad er en evig byggeplads. Og dermed også garant for at faldbyde en brosten eller to til kamplystne lømler.

Om føje dage afholdes det store, internationale klimatopmøde, COP15, i København. Her frygtes et sandt sammenrend af mennesker fra den store verden, som måske nærer ønske om at fortælle politikerne en sandhed eller to med fysiske argumenter som udtryksmiddel.

Derfor kæmper Københavns Politi med at få skruet ned for brostenbestanden i byens gader.

– Vi tager kontakt til kommunen for at få lukket så meget ned som muligt af grimme overraskelser, fortæller informationschef ved Københavns Politi, Flemming Steen Munch, til Nyhedsbureauet Newspaq.

Med grimme overraskelser mener han kommunalt finansieret kasteskyts. Politiet tager inden længe en rundtur i byen for at se, hvorhenne sådan noget ligger og frister. Herefter anmoder de Københavns Kommune om enten at afspærre de steder eller få færdiggjort vejarbejdet, inden byen overrendes af potentielle brostenskastere.

– Det skulle jo nødig være et tag-selv-bord, slutter Flemming Steen Munch til Newspaq.

Faktisk skal demonstranterne ikke engang have flasker på bordet. Eller i gaden. Ifølge retsordfører i Dansk Folkeparti, Peter Skaarup, skal Københavns kommune optrappe rengøringsindsatsen under topmødet.

– Jeg tror faktisk, at det er en god investering at sætte ekstra rengøringspersonale ind i gaderne. For netop her i tiden, hvor der er ekstra mange julefrokoster, så er der jo også mange flasker i gaden. Og derfor er det godt, hvis kommunen rydder op og fjerner flasker, der kan bruges til kasteskyts og molotovcocktails, siger Skaarup til Newspaq.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Farlige H1N1-råd fra Kernesund-familien
Next post Kvindelige studerende får 5 mio af 93-årig kvinde