Ny hjemmeside om international børnebortførelse

Familiestyrelsen under Justitsministeriet har relanceret sin hjemmeside om international børnebortførelse.

– Når et barn bliver bortført til udlandet af den ene forælder, skal man let kunne finde svar på de spørgsmål, der melder sig, , fortæller kontorchef i Familiestyrelsen Malene Vestergaard og fortsætter:

– Derfor har vi relanceret boernebortfoerelse.dk i en mere overskuelig og tidssvarende form, der skal sikre, at borgere og myndigheder hurtigst muligt kan få svar på de mest akutte spørgsmål og handle derefter. Vi er målrettet gået efter at give svar, der matcher de spørgsmål, vi møder fra forældre og andre myndigheder i det daglige.

Den nye udgave af boernebortfoerelse.dk har dog også nyt indhold, som f.eks. statistik over børnebortførelser til og fra Danmark de seneste 20 år.

Boernebortfoerelse.dk handler først og fremmest om international børnebortførelse, altså når en forælder tager sit barn med over landegrænser ulovligt. Men også andre emner er beskrevet, f.eks. bortførelse inden for Danmarks grænser, flytning til udlandet, rejse til udlandet og pasregler.

Siden kan findes på www.boernebortfoerelse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Sverre Rødahl genansat som rektor for Statens Teaterskole
Next post Regeringen præsenterer udkast til ny udviklingspolitik