Vulkansk aske stopper Obama

Præsident Barrack Obama har aflyst sit besøg i Polen i forbindelse med præsident Lech Kaczynskis begravelse.

I forbindelse med aflysningen har Obama udsendt følgende udtalelse:

“Jeg har talt med den fungerende præsident Komorowski og fortalt ham, at jeg er ked af, at jeg ikke kan komme til Polen på grund af den vulkaske aske, som forstyrrer lufttrafikken over Europa. Michelle og jeg vil fortsat have det polske folk i vores tanker og bønner, og vi vil støtte dem på enhver måde efter denne frygtlige tragedie. Præsident Kacszynski var en patriot og nær ven og allieret af USA, det samme var dem, som døde med ham, og det amerikanske folk vil aldrig glemme dem.”

Præsident Lech Kaczynski og hans kone, samt flere højtstående politikere, militærfolk og embedsmænd, omkom, da deres fly styrtede ned udenfor den russiske by Smolensk sidste lørdag. I alt 97 mennesker omkom ved flystyrtet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Navair: Luftrummet åbnes tidligst søndag eftermiddag
Next post Dronningen kommer ikke til begravelse i Polen