Khader: Lad dog Pia tage ansvar

Den konservative integrations- og udenrigsordfører Naser Khader vil ødelægge DF’s indflydelse ved at omklamre dem.

Det ligner magtarrogance. Sådan lyder Naser Khaders (K) vurdering af dagens udmelding fra Dansk Folkeparti, skriver Nyhedsbureauet Newspaq.

Her meddelte Kristian Thulesen Dahl (DF) i Politiken, at nu vil han og partikammeraterne med i regeringen. Og at det i øvrigt ikke ville være muligt for V og K at sige nej, hvis Dansk Folkeparti insisterede.

Den melding får Naser Khader til at ryste på hovedet. Han er træt af, at Dansk Folkeparti hele tiden vil belære V og K og spille storebror. For det er med til at slide på regeringen i stedet for at styrke den, og Khader mener egentlig, at et støtteparti skulle arbejde for sidstnævnte sag.

– Det ligner magtarrogance fra Kristian Thulesen Dahl bare at sige, at de kan komme med, når de selv vil. Men det er typisk Dansk Folkeparti at spare på ydmygheden i deres udmeldinger, siger Naser Khader til Newspaq.

Han mener, regeringen vil få vanskelige vilkår, hvis man pludselig skal til at tage Dansk Folkeparti med på råd i alle sager store som små. Både på udlændinge-, udenrigs- og EU-spørgsmål frygter Khader, at det med DF i regeringen vil være vanskeligt at gennemføre særlig meget.

Men samtidig mener Naser Khader også, det måske er på tide at sige stop for DF’s konstante bombastiske udmeldinger om, hvad de kan og ikke kan i forhold til at bestemme den danske regeringssammensætning. Og at det kun kan gøres på én måde.

– Hvis de virkelig vil med i regeringen – ja så kom da; så kom ind og vær med, kom ind og tag det ansvar, I påstår, I kan, lyder det fra Khader.

Faktisk kan han se en stor fordel ved at få omklamret Dansk Folkeparti og gjort dem til en fuldgyldig del af holdet.

– Så kan de ikke længere gå rundt og lege opposition det halve af tiden og irettesætte Venstre og de konservative. Det betyder rent faktisk, at vi på den måde kan få reduceret deres indflydelse, konstaterer han knastørt.

Men det er nok også den eneste fordel, Naser Khader kan se ved at give Kjærsgaard, Thulesen Dahl og Skaarup ministerbiler.

– Overordnet set er det dog en dårlig idé. Dansk Folkeparti afsporer eksempelvis værdidebatten hele tiden med deres populistiske udmeldinger. De render faktisk ofte islamisternes ærinde ved at sige alting så sort/hvidt, slutter Naser Khader til Newspaq.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Danskerne dummer sig ved grillen
Next post Ingen konkurrence på at sende sms mellem mobilselskaber