Lene Espersen skal møde Hillary Clinton

Udenrigsminister Lene Espersen rejser senere på måneden til Washington D.C. for at mødes med USAs udenrigsminister Hillary Clinton.

Udenrigsministeriet oplyser, at Lene Espersen forventes at drøfte en række af de vigtigste aktuelle udenrigs- og sikkerhedspolitiske udfordringer, heriblandt situationen i Mellemøsten og Iran, den fælles politiske, militære og civile indsats i Afghanistan og det arktiske samarbejde.

Under besøget, den 17.-18. juni vil Lene Espersen også stå i spidsen for et erhvervsarrangement, hvor der vil blive etableret kontakter mellem danske virksomheder og centrale beslutningstagere i administrationen på energiområdet med henblik på at fremme de danske virksomheders muligheder for at udnytte det store potentiale, der er i USA for vedvarende energi og energieffektivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Ny spillelovgivning sikrer overskudsmodtagernes økonomi i fremtiden
Next post Det bliver dyrere at betale regningen på posthuset