SKAT beslaglægger stort parti ulovlige drikkevarer

Anmeldelser har ført SKAT på sporet af stort parti ulovlige øl og sodavand. I alt er 17 tons beslaglagt hos en person.

Skat har beslaglagt en stor mængde drikkevarer hos en enkelt person. Foto: Skat.
Skat har beslaglagt en stor mængde drikkevarer hos en enkelt person. Foto: Skat.

På baggrund af en række anmeldelser og efterfølgende observationer fra SKATs folk ved grænsen, har SKAT i Midt- og Sydsjælland sammen med Vordingborg politi netop beslaglagt et større parti upantmærkede drikkevarer, tobaks- og sukkervarer. Ifølge anmeldelserne er varerne til videresalg.

– Det er den største beslaglæggelse af ulovlige drikkevarer hos en enkelt person, som jeg kender til, forklarer Christina Harlou, der er projektleder for SKATs FairPlay-indsats mod snyd med punktafgifter i Midt- og Sydsjælland.

I alt har SKAT beslaglagt 24 paller ulovlige øl, sodavand, vin og spiritus, der svarer til 45.000 stk. De beslaglagte varer vejer i alt 17 tons og fyldte 2½ lastbil.

– Vi har gennem længere tid modtaget en række anmeldelser om at der blev solgt store mængder fra adressen. Vores folk ved grænsen har holdt øje med personens ture over grænsen og hvor meget han har taget med hjem. I alt har vi beslaglagt 17 tons, som han påstår, er til eget forbrug, fortæller Christina Harlou.

Ud over de beslaglagte varer blev der beslaglagt en varebil, der også var fyldt med ulovlige drikkevarer. Manden kan nu se frem til en større regning på moms, sukkerafgift, afgift på drikkevarer, pant samt en større bøde. Derudover skal han også betale for at få varerne kørt væk og opbevaret på lager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Sjællændere er større krejlere end jyder
Next post Børn sexkrænket hos Børnefonden