Sommerkoncert i Tivoli

På søndag, den 6. juni, hylder DR PigeKoret de lyse nordiske sommernætter i selskab med bl.a. Julie Maria og Mads Langer.

DR PigeKorets Sommerkoncert er en tradition, der for alvor sætter skub i sommerfornemmelserne. Scenen er sat i de smukke omgivelser i Tivoli – og i år har DR PigeKoret sat en række imponerende solister stævne.

Mads Langer og Julie Maria
En af dem er Mads Langer, der har imponeret med sine smukke og lyriske sange og en intens liveoptræden. Han siger selv i et interview til Gaffa: ” Det er det evige dilemma. Det fine nærvær i solomodellen modsat det kraftfulde og varierede udtryk med fuldt band.” Ved denne koncert får vi for første gang en version med pigekor!

Publikum kan også møde Julie Maria, der på få år har skabt sig en solid karriere – bl.a. med sin seneste cd Yaguar, der udkom i 2009 og fik følgende ord med på vejen fra Gaffa: “Begavede og bedårende popsange fra sangskriver i særklasse”.

Koncerten byder ligeledes på Maria Stenz, der læser digte op – en række nordiske sommersange med DR PigeKoret, DR BørneKoret og DR JuniorKoret samt en uropførelse af et nyt værk af John Frandsen.

International succes
DR PigeKoret har i den seneste tid haft stor international succes. Omkring Påske var de i Italien til en stor kor-konkurrence, hvor de rejste hjem med favnen fuld af internationale priser. Faktisk blev det til hele fire, da DR Pigekoret gjorde rent bord og vandt sine kategorier og lidt til ved den internationale korkonkurrence Concorso Corale Internazionale. Den fandt sted i byen Riva del Garda lige ved Gardasøens bred i Italien, og her brugte 38 kor fra hele verden den første del af påskeugen på at dyste i korsang.

Senest har koret været i Shanghai, hvor de har sunget ved flere lejligheder i forbindelse med EXPO. Med på den tur var også DR PigeKorets meget dedikerede protektor, grevinde Alexandra, der også overværer koncerten i Tivoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Pizza-skinken er lavet af oksekød
Next post 542 konkurser i maj