Baggers millioner fundet i USA

Politiet har efter halvandet år fundet en del af de godt 220 millioner kroner, som Stein Bagger og Mikael Ljungman, trak ud af leasingkarrusellen.Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Pengene er fundet ved et samarbejde mellem det danske bagmandspoliti og det amerikanske forbundspoliti, FBI.

Ifølge Børsen er man kommet så langt, at man er klar til at beslaglægge penge på en hemmelig konto med et kreditkort udsted til ‘Lord Mikael Ljungman’. Desuden har politiet fulgt sporet efter de 162 millioner kroner, som er blevet overført fra leasingselskaberne til et af Mikael Ljungmans selskaber.

Af de 162 millioner kroner er mere end halvdelen blevet flyttet til det amerikanske selskab Ecommerce LLC og Media Power, som Mikael Ljungman ejer sammen med den svindeldømte svensker Carl Freer, skriver Børsen.

Ifølge Børsen har Retten i Lyngby har udstedt beslaglæggelsesordrer på de indeståender, der måtte være på tre konti tilhørende Ecommerce LLC i USA samt på den konto, som Mikael Ljungman råder over gennem brugen af kreditkortet udstedt til ‘Lord Mikael Ljungman’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Nej til rødhåret sæd – ja til afrikansk
Next post Flere Nonstop afgange mellem København og Århus