Flere Nonstop afgange mellem København og Århus

To nye DSB Nonstop afgange mellem København og Århus skal gøre det endnu mere attraktivt at tage toget på tværs af landet. Særligt for erhvervsrejsende fra Århus med tidlige møder i København eller en hel arbejdsdag i København.
Cirka to timer og fyrre minutter fra centrum til centrum. Ingen bilkøer eller spildtid, men til gengæld kan man både få internet, hvile, arbejdsro og højt serviceniveau. Det er DSB’s tilbud til de Nonstop-rejsende, som nu får endnu flere rejsemuligheder.

Fra på mandag kommer to nye afgange: en tidlig afgang fra Århus, så man kan nå møder kl. 9 i København, og en afgang mod Århus ved 17-tiden, så kunderne kan have en hel arbejdsdag i København.

– DSB Nonstop er skræddersyet til forretningsrejsende med særlige behov, og de behov vil vi gerne imødekomme endnu bedre med de to nye afgange, siger Anne Lise Bach Sørensen, salgsdirektør i DSB.

Primært forretningsrejsende på Nonstop
Siden lanceringen i januar af Nonstop mellem Århus og København har de nye direkte togrejser været en succes – ikke mindst har erhvervslivet taget muligheden til sig.

I februar 2010 var halvdelen af DSB Nonstop-kunderne forretningsrejsende, den andel var vokset til knap 60 % i maj. Omkring tre fjerdele af rejserne er betalt af arbejdsgiver. Særligt DSB 1’-kunderne har taget det nye produkt til sig:

– Vores undersøgelser viser, at halvdelen af DSB1’-kunderne på Nonstop tager eller vil tage toget oftere, fordi det er muligt at rejse uden stop. Det viser tydeligt, at vi har ramt plet over for erhvervslivet med Nonstop-togene, siger Anne Lise Bach Sørensen.

Særlige fordele med DSB1’ på Nonstop giver høj tilfredshed
DSB1’-kunderne kan i Århus begynde rejsen i DSB’s lounge med gratis kaffe eller te. I København kan de få kaffe eller te i Kort&Godt. Om bord i toget får DSB1′-kunderne på de tidlige afgange serveret en morgencomplet med smoothies. På de senere afgange serveres for eksempel sandwich, tapas eller en wrap. Skal der arbejdes, er der fri internet og mulighed for stillezone.

– Vi sørger altså ekstra godt for vores DSB1’-kunder på Nonstop. Vores kundeundersøgelser viser da også, at kunderne er godt tilfredse med vores nye tiltag , siger Anne Lise Bach Sørensen.

I en måling blandt DSB1’-kunderne på Nonstop-togene mellem Århus og København giver kunderne DSB en score på 8,7 på en skala fra 1-10.
Direkte tog fra Århus til Københavns Lufthavn og modsat
Nonstop kører direkte til Københavns Lufthavn fra Århus via Københavns Hovedbanegård, så man på cirka 3 timer kan komme fra Århus Banegård til Københavns Lufthavn – eller retur – uden at skulle skifte tog.

Fakta
Den 16. august bliver de nuværende fire afgange, som blev introduceret i januar 2010, udvidet med yderligere to afgange:
Fra København til Århus:
06.20-09.02
16.20-19.02
17.20-20.02 (ny afgang)
Fra Århus til København:
05.53-08.42 (ny afgang)
06.58-09.42
15.59-18-39

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Baggers millioner fundet i USA
Next post Danmark øger støtten til de nødstedte i Pakistan