Masser af madoplevelser i weekenden

Copenhagen Cooking kører for fuldt blus, men du kan stadig få masser af madoplevelser ugen ud. Smag på hele verden på Nørrebro, spis i en 145 år gammel tidligere hestestald, besøg madmessen eat2010 eller ryst cocktails til den store guldmedalje.

Skal du ud i weekenden, venter der stadig masser af store smagsoplevelser. Fredag kan du fx deltage i en eksklusiv middag i en tidligere hestestald på Frederiksberg eller lære at ryste cocktails på 1105. Fredag er også dagen, hvor madmessen eat2010 åbner i Øksnehallen. Her er der blandt andet kulinarisk køkkenkabaret, hvor danske produkter sættes under lup og ses med nye øjne.

Er du til markeder, byder weekenden på flere af slagsen. Tag fx til grøntsagsfestival på Halmtorvet og få en snak med en grøntsagsavler mens du smager på varerne, eller besøg Farmers Market på Jægersborggade. På selve Nørrebrogade kan du lørdag opleve et gadekøkken med 20 restauranter, der serverer kulinariske fristelser fra Bornholm til Vietnam, når arrangementet ”Taste the World” løber af stablen.

Har du appetit på mere lørdag aften, er der krebsegilde i Kødbyen, hvor du kan nyde krebs en masse ved langborde i Kødbyens Fiskebar, og under Knippelsbro kan du spise et dejligt måltid med tilhørende biodynamiske og økologiske vine.

Søndag kan du tage til Grøntsagsfestivalens egen udgave af brunch, ”Grønch”, som byder på sæsonens nyhøstede lokale frugter, bær, urter og grønsager omdannet til juicer, kager og grønne retter. Eller lad børnene rulle deres egen hosomaki på sushikursus.

Se hele programmet for Copenhagen Cooking på www.copenhagencooking.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Vandforurening i Århus Midtby: 20.000 skal koge vandet
Next post Du lever seks år længere end dine forældre