Flemming Enevold laver Frank Sinatra-show

Flemming Enevold og hans big band hylder Frank Sinatra med 15 af hans største hits i nyt dinner & club show.

Flemming Enevold hylder Frank Sinatra i nyt show. PR Foto: Bureauet Simple.

For 12 år siden døde det 20. århundredes største crooner Frank Sinatra – eller Ol’ Blue Eyes. Klassikere som “Fly Me to the Moon”, ”That’s Life” og “My Way” i hans versioner glemmer verden nok aldrig. Nu vækker Flemming Enevold og hans bigband croonerens musik til live igen i det første rene Frank Sinatra-show i Danmark. Dinner & club-showet SINATRA NIGHT får premiere på Park Café i København fredag d. 29. oktober og spiller herefter hver fredag frem til foreløbig d. 17. december.

Park Café omdannes til natklub i amerikansk 50’er-stil
For første gang omdannes Park Café til en swingin’, atmosfærefyldt natklub i amerikansk 50’erstil inspireret af de amerikanske klubber i Las Vegas. Her er der plads til 225 gæster, som inden showet kan nyde en eksklusiv amerikansk-inspireret tre-retters menu. Gæsterne sidder ved små hyggelige natklub-borde, og der serveres amerikanske vine og øl g af stilige tjenere specielt stylet til aftenen.

Flemming Enevold som crooner
Skuespilleren og sangeren Flemming Enevold har lige siden barnsben haft en fascination af Frank Sinatra, og i mange år har han haft en drøm om at lave et rigtigt crooner-show, der hylder manden, hans stil og musik. Nu tager Flemming Enevold et frikvarter som skuespiller for at prøve kræfter med crooner-rollen, og med sig på scenen får han et 14-personer stort big band under ledelse af Andreas Vetö.

Showet er bygget op omkring 15 af Sinatras største hits, hvor rekvisitter fra tiden, video, stills og projektioner indgår i fortællestilen, og på udvalgte aftener vil en hemmelig gæsteperformer sætte lidt ekstra krydderi på aftenen. Blandt de mange udødelige hits kan publikum glæde sig til at swinge sig igennem bl.a. ”I Get a Kick out of You”, ”Come Fly with Me” og ”Let’s Face the Music and Dance”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 3F får politisk hjælp til at holde på medlemmerne
Next post Vi beholder panten selv