Politiet nedtoner Jyllands-Posten som terrormål

Politiet afviser Ekstra Bladets oplysninger om, at bombemanden ville sprænge Jyllands-Postens kontor i Viby J. i luften.

Ekstra Bladet søndag, at Morgenavisen Jyllands-Postens redaktion i Viby ved Århus, skulle være mål for bombemanden. Ifølge Ekstra Bladet Søndag, skulle bombemanden have været i besiddelse af et kort med en ring rundt om Jyllands-Postens kontor i Viby J., men de oplysninger tilbageviser politiinspektør Svend Foldager:

– Ekstra Bladets oplysninger er ikke korrekte. Vi er i besiddelse af materiale, der tyder på at Jyllands-Posten kan være mål for terror. Mere har jeg ikke at sige om det. Men Københavns Politi og Politiets Efterretningstjeneste arbejder videre med oplysningerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Her er bombemanden
Next post Ny forsikring mod høje benzinpriser