Statsministeren: Vi skal ikke lade os styre af frygt

Statsminister Lars Løkke Rasmussen følger udviklingen i bombesagen fra København tæt og beder danskerne om, ikke at lade sig styre af frygt.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen: Vi skal ikke lade os styre af frygt. Foto: Statsministeriet.

– Som politiet har oplyst, ved vi endnu ikke om gårsdagens bombe-sprængning er terrorrelateret. Det er en alvorlig sag, som derfor også har politiets højeste prioritet. Jeg er i kontakt med justitsministeren i sagen og regeringen følger udviklingen tæt, fortæller Lars Løkke Rasmussen og fortsætter:

– Uanset hvad der er baggrunden for bombesprængningen, er det vigtigt, at vi ikke lader os styre af frygt eller ændrer den måde, vi lever på. Selvom begivenheden virker voldsom, skal vi fortsætte vores dagligdag, imens politiet fortsætter efterforskningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Bombemanden er blevet fængslet
Next post Avis: Bombemand ville sprænge Jylland-Posten i luften