22 tons ulovlig fisk i Esbjerg

Fødevarestyrelsen rykkede i sidste uge ind på en uautoriseret fiskefabrik i Esbjerg efter et anonymt tip. På fabrikken blev der forarbejdet og opbevaret ørreder under uhygiejniske forhold og uden hverken varmt vand eller de lovpligtige autorisationer. Heller ikke den obligatoriske skadedyrssikring og den lovpligtige egenkontrol var på plads i produktionslokalerne.

Produktionen i de uautoriserede lokaler havde kun været i gang i få dage, da Fødevarestyrelsen rykkede ind. Da virksomheden i første omgang kun producerede fisk til lager, har der ikke været videresolgt fiskevarer til forbrugerne fra den ulovlige produktion.

Ejeren af den ulovlige virksomhed kan nu se frem til en bøde på 60.000 kroner. Samtidig skal samtlige 22 tons ørreder destrueres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Nyup gentager: DF bliver aldrig stuerent
Next post 10 millioner til frafaldstruede nordjyder på ungdomsuddannelserne