Nægter sig skyldig i drab og voldtægter

Den 45-årige mand, som fredag eftermiddag blev anholdt i sagen om drab og voldtægter fra Amager, nægter sig skyldig.

Manden blev anholdt i sit hjem i Valby efter tip fra offentligheden. Han var en blandt de godt 200 mænd, som politiet har talt med i de seneste dage i forsøget på at opklare flere voldtægtssager og et drab.

Manden afgav ved den lejlighed frivilligt en dna prøve og det var den, som ifølge politiet knytter manden til ihvertfald to voldtægter og et drab.

Ifølge politiet svarer mandens dna med en sikkerhed på en til en million til dna fundet på gerningssteder ved tre forbrydelser, som har nu er blevet sigtet for.

Han er blevet sigtet for Drabet på en 40-årig kvinde i 1990. Kvinden blev fundet dræbt den 3. september i Fasanskoven på Kalvebod Fælled. Politiet mener, at drabet fandt sted fem dage før.

Han er også blevet sigtet for voldtægt mod en 24-årig kvinde på hendes kollegieværelse på Amagerkollegiet på Hovmålevej. Voldtægten fandt sted om morgenen den 3. maj 2005.

Desuden er den 45-årige sigtet for at have voldtaget en 17-årig kvinde i haveforeningen Stjernelund på Kongelundsvej i Kastrup, tidligt om morgenen den 25. september i år.

Nægter sig skyldig
Den anholdte 45-årige mand er bosiddende i Valby, men har har tidligere været bosat på Amager.

Den anholdte, der er dansker, nægter sig skyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Danskerne: Velfærden er blevet forringet
Next post En time mere om ugen kræver ekstra i lønningsposen