5 klassiske julehits – se dem her

Vi har fundet frem til fem klassiske julehits – se og hør dem her.

White Christmas
En af det helt store jule-klassikere er White Christmas, her i en sammenklippet version med crooneren over alle croonere, Bing Crosby:

Last Christmas
I 1984 udsendte den britiske pop-duo Wham super-hittet Last Christmas. Lige siden, har sangen hørt til de allermest spillede i radioen og der er vel næppe en julefrokost uden at (især) den kvindelige del af selskabet står og skråler med på sangen.

All I Want For Christmas Is You
Mariah Careys’ julehit fra 1994 hører til blandt klassikerne – videoen, hvor hun både optræder i nisse-pige dragt og leger i sneen med, vises ofte på tv.

Rocking Around The Christmas Three
Oprindeligt var det Brenda Lee, som havde et kæmpe hit med denne rockede julesang. Men komikerparret Mel Smith og Griff Rhys Jones var toppen af britisk comedy i 80’erne og sammen med sangerinden Kim Wilde, indspillede Mel Smith i 1987 Rocking Around The Christmas Three som velgørendhed for organisationen Comic Relief.

Merry Christmas Everyone
Shakin’ Stevens jule-hit skulle oprindeligt have været udsendt i 1984, men blev udskudt et år for ikke at ramle ind i Band Aid’s ‘Do They Know It’s Christmas’.
Videoen er optaget i Lapland – men det sneede ikke (hvilket også kan ses på videoen), så snekanonerne måtte køres i stilling for at give den helt rette julesteming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Studerende savner sammenhæng mellem teori og praksis
Next post Målrettet efterværn kan hjælpe tidligere anbragte unge