I sne og slud – juleposten kom ud

Den seneste tids massive snevejr og isglatte veje har gjort det til et kapløb med tiden og ikke mindst vejret at få alle julebreve- og pakker frem inden jul. Men takket være en kæmpe indsats fra landets postbude lykkes det at få den julepost frem, der er sendt inden julefristen den 20. december.

– Vores postbude sætter en ære i, at juleposten kommer frem til juleaften, så pakker og breve kan være med til at skabe julestemning og glæde. I år har der været særlige ud- fordringer fra det hårde vintervejr, men der er blevet knoklet på og ydet ekstra, så vi nu kan melde, at julepost sendt inden julefristen bliver omdelt til tiden, fortæller Finn Han- sen, direktør i Post Danmark.

Få steder i landet har sne, isglatte veje og manglende rydning dog gjort det umuligt for postbudene at komme frem i den seneste tid, og her kan posten være forsinket op mod jul.

– Vi gør naturligvis alt for også at få den sidste post ud, og vi har haft ekstra mandskab indsat til at omdele pakker, så der ikke skal mangle julegaver under træet, siger Finn Hansen.

Han understreger, at december måneds tunge posttasker viser, at der stadig er rigtig mange, der sender julekort.

Den betragtning bekræfter en undersøgelse, som Gallup har lavet for Post Danmark. Den viser, at 68 pct. af danskerne forventede at sende julekort i år og i øvrigt også me- ner, at julekort med posten hører sig julen til. Desuden mener 85 pct., at julekort sendt med posten er mest personligt og hyggeligt at modtage.

– Danskerne er stadig rigtig glade for julekort, og derfor er det jo ekstra dejligt at kun- ne fortælle, at stort set al juleposten kommer frem inden juleaften, siger Finn Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 18,5 mio. kr. til nye arbejdspladser i yderområderne
Next post Hver tredje e-butik har haft 33% større julesalg end sidste år