Arken forlænger Scherfig-udstilling

ARKENs udstilling med den kendte maler og forfatter Hans Scherfig er blevet et tilløbsstykke for både børn og voksne. Interessen for udstillingen og efterspørgslen på omvisninger får nu museet til at forlænge udstillingsperioden.

Skoler og gymnasier strømmer til Hans Scherfig-udstillingen. Den overvældende interesse for udstillingen betyder, at ARKEN har valgt at forlænge udstillingsperioden for at kunne imødekomme de mange uddannelsesinstitutioner, som fortsat ønsker et undervisningsforløb om Hans Scherfig. Museet genoptrykker undervisningsmaterialet, som er blevet revet væk.

Udstillingen HANS SCHERFIG – Velkommen i junglen viser Hans Scherfigs paradisiske skildringer af den tropiske jungle, hvor vilddyrene lever fredeligt side om side, men også hans kritiske skildringer af kapitalismens storbysamfund. Med 62 malerier, 44 tegninger og dokumentarisk materiale i form af avisudklip, personlige breve, fotos, film, lydbøger og et udvalg af Scherfigs litteratur præsenterer udstillingen Scherfig på en ny og aktuel måde.

Udstillingen HANS SCHERFIG – Velkommen i junglen kan nu ses frem til og med den 25. april 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 400 pct. flere juleopkald på Bornholm
Next post Tre unge afhørt om skud mod villa