Fraråder rejser til Egypten

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Egypten med undtagelse af turistdestinationerne langs Rødehavskysten.

Der er d. 28. januar 2011 indført natligt udgangsforbud i Kairo og andre større byer fra kl. 18.00 til 07.00. Tidspunkter og områder berørt af udgangsforbuddet kan ændre sig med kort varsel.

Den politiske og økonomiske situation i Egypten samt begivenheder i Egyptens nabolande og andre steder i regionen har ført til protestdemonstrationer og uroligheder i Kairo samt andre større byer. Danskere, som opholder sig i områder med uroligheder, opfordres til at undgå demonstrationerne og holde sig inden døre, så længe urolighederne fortsætter. Situationen er uforudsigelig og kan ændre sig hurtigt.

Risikoen for terror er fortsat meget aktuel. Rejsende opfordres derfor til at udvise den største forsigtighed, særligt på steder, hvor større menneskemængder er samlet.

Alle rejser til Gaza frarådes. Grænseovergangen ved Rafah er i øjeblikket åben i humanitære anliggender og for de personer, der har opnået forudgående tilladelse. Åbning og lukning af grænseovergangen kan ske med meget kort varsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Din baby er klogere end du tror
Next post TV!TV!TV! – nyt program om TV på DR2