Jeppesen tilbage med afklædt toppolitiker

Den tidligere bagsidemand fra Ekstra Bladet får besøg af Facebook-Ditte i sine spalter.

ygter om statsministerens seksuelle udskejelser med en kendt præst blev for meget for Tøger Seidenfaden. Så han hældte Michael Jeppesen ud som blogger på Politikens hjemmeside.

Men nu genoptager Jeppesen sit bloggeri og denne gang i egen rede. Den tidligere bagsideskribent på Ekstra Bladet og nuværende kunstkritiker for DR og Information har netop åbnet sit eget forum på internettet – www.denfri.dk

– Jeg synes, der er så mange etiske kvababbelser, jeg ikke kan stå inde for på andre medier. Jeg er træt af den måde, de etablerede gør det på; den der falske objektivitet og strategiske journalistik synes jeg er svær at indordne sig under, siger Michael Jeppesen som begrundelse for, hvad han vil med denfri.dk.

Til daglig er han i dag en seriøs kommunikationsrådgiver, men Michael Jeppesen har med egne ord ”brug for et sted, hvor jeg kan skrive frit fra leveren, uden at skulle tænke på at docere til den ene eller anden side; uden at skulle tænke på at foregive at være objektiv.”

Se & Hør har øjne i natten, men både Michael Jeppesens øjne og ører er overalt. Han er en sladdercentral, og han er ikke alene om at tage temperaturen på Hyklerdanmark på Den Fri.

– Jeg har folk fra medievirksomheder og fra Christiansborg, som jeg har givet lov til at skrive anonymt fra deres hverdag, afslører han.

Det er dog ikke alle, der skriver anonymt. Én af de kommende skribenter med navn hedder Ditte Okman – bedre kendt som Facebook-Ditte – kvinden der arbejdede som presserådgiver for Venstre, men sagde op efter en omgang heftigt Facebook-skriveri om kioskdamen i Folketinget.

– Jeg vil ikke sige så meget om, hvad min rolle bliver på Den Fri. Det kan man følge med i en gang i næste uge, fortæller Ditte Okman, der i dag er vendt tilbage til Facebook og har sin egen blog på ditteokman.dk

At Ditte Okman er begyndt at skrive igen, glæder ejeren af det nye nyheds- og satireunivers.

– Jeg synes faktisk, det var ret sjovt, det Ditte Okman skrev på sin Facebook-profil, og det var ikke min intention, at hun faktisk skulle fyres fra Venstre. Jeg skal dog ikke tage stilling til, om den pågældende kioskdame i Folketinget havde fortjent, hvad der blev skrevet om hende. Men jeg vil gerne som minimum én gang om ugen høre fra Ditte Okman, lyder det forventningsfuldt fra Michael Jeppesen.

Han lokker med alt det, der er helt sikkert. Samt alt det, der som minimum er en god historie.

– Mit slogan hedder ’lad altid tvivlen komme offentligheden til gode. Så på Den Fri er det kun, når vi er 100 procent sikre, det er løgn, at vi ikke skriver historien, ‘ slår multimeningsdanneren fast. Og løfter samtidig sløret for sin første, store afsløring.

– Lige nu har jeg fået fingrene i et næsten-nøgenbillede af Mette Frederiksen, der stammer fra hendes første valgkampagne i 1998. Det har været meget jagtet af mange mennesker, men nu kan man se på Den Fri, hvor smuk hun er med kun en badebold foran sine ypperligheder, lyder Michael Jeppesens sidste ord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Tre estiske mænd dømt for omfattende computer-tyverier
Next post Kronprinsesse Mary har født