TDC tilbyder 66 års uafbrudt musik

Online musiktjenesterne TDC Play og YouSee Play har netop rundet 10 mio. musiknumre, som frit kan downloades eller streames af TDC’s og Yousees kunder. Det betyder, at TDC’s og YouSees kunder kan boltre sig med over 66 års uafbrudt musikafspilning.

– Det svarer til, at hvis man havde tændt for musikken ved afslutningen 2. verdenskrig, så var man først nu ved at nå til enden af playlisten nu, siger Jesper Theill Eriksen, koncerndirektør for TDC’s privatforretning.

Specielt det seneste år har TDC oplevet en markant stigning i brugen af musiktjenesterne TDC Play og YouSee Play.

– I slutningen af året streamede vores kunder over 700.000 musiknumre på bare én enkelt uge. Det viser med al tydelighed, at danskerne og musikken for alvor er gået online, fortæller Jesper Theill Eriksen.

I november 2010 rundede TDC Play og YouSee Play en kvart milliard downloads og streams siden musiktjenestens start 1. april 2008. Til sammenligning rundede det samlede britiske musikmarked for download og streaming en halv milliard i 2010. Og de begyndte allerede i 2004.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post NemID tvinger forældre til præst
Next post Unge tager fritidsjob for at have penge nok