775.000 husstande skal flytte brevkassen i skel

Som en del af postloven, Folketinget vedtog kort før årsskiftet, skal alle husstande senest med udgangen af 2011 have placeret deres brevkasse i skel – ud til offentlig vej. Huse bygget efter 1973 har allerede i dag brevkasse ved vejen, mens ældre huse har været fritaget. Med den nye postlov bliver reglerne ens for alle – uanset husets byggeår. Post Danmark har netop talt op, hvor mange husstande, der skal sætte brevkasse op, og det drejer sig på landsplan om ca. 775.000 husstande.

– Det er rigtigt mange mennesker, som skal flytte deres brevkasse, og derfor vil vi gennem hele 2011 gøre vores yderste for at informere alle berørte, siger Henrik Larsen, chef for Post Danmark Privatkunder.
Ud over den direkte information har Post Danmark lanceret en hjemmeside, hvor man kan placere en brevkasse på en grund, der ligner ens egen.

– Idéen er, at man her har en interaktiv mulighed for at finde ud af, hvordan brevkassen skal placeres lige netop på ens egen grundtype. Men derudover står vores kundeservice selvfølgelig også parat med individuel rådgivning, hvis man har behov for det, siger Henrik Larsen.

Hjemmesiden har adressen www.nypost.postdanmark.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Højesteret: Staten har retten til Christiania
Next post Personale skal hjælpe beboere på plejecentre ud i naturen