Børn ramt af tsunamien i Japan

Red Barnets kontor i Japan forsøger nu at få et overblik over situationen efter den voldsomme tsunami, som har ramt Japans østkyst. Mange børn forventes at være ramt, og Red Barnet er klar til at rykke ud med hjælp.

– Dette er en kæmpe katastrofe, og vi er dybt bekymrede for de mange børn og familier, som er ramt. Vi står klar til at rykke ud til børnene, som er de allermest sårbare, når en katastrofe rammer, siger Eiichi Sadamatsu, og talsperson for Save the Children Japan, der lige nu befinder i det centrale Tokyo.

Red Barnets kontor ramt af tsunamien
Save the Children Japan vurderer, at situationen er kritisk, fordi tsunamien har ramt store tæt beboede områder. Og når store katastrofer som denne rammer, er børn de allermest udsatte.

– Vores eget kontor i Japan er blevet ramt af tsuamien, men kontorets medarbejdere koncentrerer sig nu om at få et overblik over situationen, så vi kan få hurtig hjælp ud til de mange børn og familier, siger Jonas Keiding Lindholm, vicedirektør for katastrofehjælp i det internationale Red Barnet – Save the Children.

Red Barnet følger situationen i hele Stillehavsregionen tæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Skandaler sælger Henriette Kjærs hus
Next post Statsministeren mødes med præsident Obama