Danske F-16 fly bomber kampvogne

Det danske F-16 bidrag har gennemført fire luft-til-jord missioner de seneste 24 timer. Der er i forbindelse med missionerne blevet bombet med præcisionsbomber.

Sammenlagt er der nu gennemført 26 missioner, hvoraf 25 er luft-til-jord og en er luft-til-luft missioner.

Til at begynde med var de danske fly overvejende indsat i missioner mod faste mål som ammunitionsbunkere og kommandocentre. I det seneste par dage har flyene deltaget mere i missioner, hvor målene har været regeringsstyrkernes kampvogne og raketkastere, som har truet oprørerne. Det oplyser Flyvertaktisk Kommando.

Foreløbigt har de danske fly bombet 15 kampvogne og raketkastere og det er blandt andet sket i samarbejde med britiske fly. Senest har de danske fly fjernet tre mobile langtrækkende SCUD missilramper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Netbutikker sjofler lovpligtig mail
Next post Verdensnavne gæster Jazzfestival i Tivoli