Mere end 4200 sigtelser mod personer fra rocker- og bandemiljøet

Rigspolitiet offentliggjorde i denne uge en statusrapport om kriminalitet begået af rockere og bander i 2010.

Den massive politiindsats på rocker- og bandeområdet giver fortsat gode resultater i 2010. Af rapporten fremgår det, at der sidste år blev rejst 4259 sigtelser mod personer fra rocker- bandemiljøet. De optalte sigtelser dækker overtrædelser af relevant kriminalitet, dvs. overtrædelser af straffeloven samt overtrædelser af diverse særlove, herunder lov om euforiserende stoffer, våbenloven mv.

Rapporten viser også at politiet moniterede 112 rockerklubber og bander og 1.665 personer knyttet til rocker- og bandemiljøet. Denne personkreds blev i 2010 idømt ca. 544 års fængsel for samtlige begåede strafbare lovovertrædelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post LEGO erobrer markedsandel
Next post Birte Rønn stopper som minister – uvildig undersøgelse sættes igang