Sarah vandt X Factor 2011

Der var dømt bragende flot folkefest, da DR inviterede hele Danmark med i Parken til årets X Factor-finale. Foran over 40.000 tilskuere i Parken, vandt Sarah en flot sejr.

Det blev Sarah der løb med sejren i Parken i dette års X Factor-finale. Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

I semifinalen røg Babou ud, hvorefter afgørelsen stod mellem Annelouise og Sarah. Og her løb Sarah med danskernes SMS-stemmer.

Ny sæson venter
Sidder der nogen derude, som mener, at de er potentielle vindere af X Factor, kommer muligheden nu for at bevise det. DR har netop underskrevet en aftale med Blu om X Factor sæson 5.

– Oven på det brag af en finale, vi lige har været vidner til, er jeg stolt over at kunne sige, at X Factor-festen på DR1 ikke er slut, siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, der er fuld af lovord over for den mest sete underholdningsserie i Danmark i de snart 20 år, der er målt seertal:

– X Factor samler danskerne og er et af de største kulturelle fællesskaber, vi har i Danmark. Jeg glæder mig både til at byde danske tv-seere velkommen til en ny sæson og afsindig meget til, at en masse nye håbefulde mennesker forhåbentlig tilmelder sig.

Eneste krav for at stille op til næste sæsons X Factor er, at man inden nytår er fyldt 15 år. Desuden må man ikke i forvejen have en aftale med et pladeselskab eller lignende. Første skridt på vejen mod finalesejren er en precasting, der finder sted i både Aarhus og København i september 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Forlig i Bonusbank-sagen sikrer kompensation til bankkunder
Next post Miljølaboratorier dømt for kartelaftale