Udenrigsministeriet arbejder på at få kontakt til danskere i Japan

Udenrigsministeret opfordrer danske rejsendetil nøje at følge de japanske myndigheders råd og vejledning, herunder at holde sig på afstand af de berørte atomkraftreaktorer.

Udenrigsministeriet og den danske ambassade i Tokyo har kendskab til ca. 650 danskere i Japan. Det er foreløbig lykkedes at få kontakt til ca. 550 danskere, herunder to danskere med ophold i det mest berørte område ved Sendai. De danskere, som der har været kontakt til, er alle i god behold.

Ambassaden og Udenrigsministeriet arbejder fortsat på at lokalisere de sidste ca. 100 danskere via telefon, mail og SMS-beskeder og er i kontakt med de pårørende. Kontaktmulighederne forbedres løbende i takt med genetableringen af telefonsystemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Rygeforbud kryber ind i dagligstuen
Next post Udenrigsministeret har udsendt en midlertidig rejsevejledning til Japan