100.000 husstande siger ja-tak til at få pakken i skuret

”Ding dong” – postbuddet ringer på, men der er ingen hjemme til at tage imod pakken. For mange er det ensbetydende med en anmeldelse i brevkassen og en tur til posthuset eller postbutikken for at hente pakken. Men ikke for beboerne i de 100.000 husstande, der nu er tilmeldt Modtagerflex. De skal bare et smut ud i skuret, drivhuset eller garagen for at finde pakken.

– Med Modtagerflex er man altid sikker på at få pakken leveret på adressen, også selvom man ikke er hjemme, når postbuddet ringer på. Og det er noget, danskerne kan lide. Hver dag tikker der i gennemsnit 100 nye tilmeldinger ind, og det samlede antal tilmeldte har nu rundet 100.000 husstande, siger Henrik Larsen, chef for Privatkunder i Post Danmark.

– E-handlen tordner frem, og vi vil gerne have leveret vores varer hurtigt, også når vi ikke er hjemme til at tage imod dem. Det skal være nemt og bekvemt at handle på nettet, og det bliver det med Modtagerflex, siger Henrik Larsen.

Det er beboere i rækkehuse, landejendomme og villaer, der kan tilmelde sig Post Danmarks ordning, og vælge et af 7 forudbestemte steder, hvor de vil have pakken eller store breve afleveret.

– Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemmere at være tilmeldt Modtagerflex. Og fremover stiller postbuddet også pakker med modtagelseskvittering, som man tidligere har skulle hente og kvittere for på posthuset eller i postbutikken. Den ændring betyder, at vi nu stort set stiller alle dine pakker på adressen, når du er tilmeldt Modtagerflex, siger Henrik Larsen.

Har Modtagerflex-kunderne enkelte forsendelser, som de ikke ønsker leveret hjemme, kan de i stedet vælge at få dem sendt til den nærmeste Døgnpost.

Særligt i Nordjylland har man taget Modtagerflex til sig. Her er 6,81 % af de husstande, der har mulighed for det, tilmeldt. Men skal man finde den by i Danmark, hvor Modtagerflex er mest populær, så skal man kigge mod Jystrup på midtsjælland, hvor godt 1/3 af de husstande, der har mulighed for det, er tilmeldt. Antalsmæssigt er det Silkeborg, der topper listen over byer med flest tilmeldte til Modtagerflex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Danske F-16 fortsætter flyvningerne i Libyen
Next post Riget sparer en tredjedel af blodet