12-årig pige dræbt af træningsmaskine

En 12-årig pige fra Ringsted blev fredag aften dræbt ved en ulykke i Ringsted Svømmehal.

Pigen var fredag aften i gang med træning i et lokale i Ringsted Svømmehal. Pigen var sammen med flere andre fra sit svømmehold.

Den 12-årige lå på gulvet i træningslokalet og var i gang med nogle øvelser, da et ca. to meter højt træningstårn væltede ned og ramte pige. Der blev straks tilkaldt ambulance og en læge kunne kl. 20.07 erklære pigen for død.

Pigens træningskammerater og trænere, som var tilstede ved ulykken fik efterfølgende krisehjælp.

Pigens forældre og de øvrige unges forældre blev straks underrettet om ulykken.

Arbejdstilsynet foretog fredag aften undersøgelser på stedet. Resultatet af arbejdstilsynets undersøgelser kendes ikke endnu, og der forventes heller ikke at foreligge yderligere oplysninger fra arbejdstilsynet i løbet af weekenden, oplyser kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi, som af samme grund ikke kan oplyse om hvorvidt der er sket en overtrædelse af gældende regler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Aftale mod skatteflugt med Macao
Next post Skovområde vest for Billund hærges af brand