Få styr på campingvognen og dens forsikring

Få styr på campingvognen og dens forsikring. Foto: The Brown Co.
Har du fået campingvognen ud af sit vinterhi og skal snart have sat den på krogen? Læs her, hvordan du er forsikret ved skader og indbrud.

Du er pakket og klar, familien har sat sig til rette, og campingvognen er sat på trækkrogen. Hvordan er det nu lige med forsikringer, og hvilke papirer er gode at have med?

Når du skal forsikre din campingvogn, skal du kun købe en kaskoforsikring. Du behøver ikke købe en ansvarsforsikring – den har du automatisk via bilens trækkrogs-forsikring.

Kaskoforsikringen dækker skader på din campingvogn, der opstår, mens den holder parkeret, ved færdselsuheld, hærværk, brand og tyveri.

Sådan er du dækket ved tyveri
Du skal være opmærksom på forsikringsdækningen ved tyveri fra campingvognen. Penge, smykker samt guld- og sølvting bliver for eksempel ikke erstattet, og andre ting af værdi kan være omfattet af en begrænset dækning.

– Lad de mest værdifulde ting blive hjemme. De ting af værdi, du har med, bør du gemme godt i campingvognen og for eksempel ikke lade dem ligge og flyde i et fortelt. Husk også at aflåse campingvognens døre og vinduer grundigt, siger Riccardo Krogh Pescatori fra Forsikringsoplysningen.

Forsikringen dækker som udgangspunkt, når døre eller vinduer er brudt op med vold, og tingene har været anbragt, så de ikke var synlige udefra.

Papirer du skal have med til udlandet
Når du kører i udlandet, er du automatisk sikret en særlig udvidet redningsforsikring fra SOS International. Du kan i dag blot ringe til SOS’ alarmcentral på +45 70 10 50 52. Du kan også stadig vælge at medbringe det røde SOS-kort, som du selv kan printe ud fra hjemmesiden hos dit forsikringsselskab eller hos SOS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Politiet på påskekontrol i trafikken
Next post Bjørneunger i Zoo