Stop for skatteflugt til Seychellerne

De nordiske lande, Sverige, Danmark, Norge og Finland samt de selvstyrende områder, Grønland og Færøerne, underskrev onsdag en informationsudvekslingsaftale med Seychellerne. Aftalen er en fortsættelse af et omfattende arbejde i regi af Nordisk Ministerråd med henblik på at stoppe international skatteflugt.

Den indgåede informationsudvekslingsaftale giver skattemyndighederne adgang til information om alle personer som forsøger at undgå at betale skat af indtægter og kapitalinvesteringer og kommer også til at bidrage til afsløringen af aktiver som ikke er angivet i hjemlandet.

Aftalerne indgås af konstitutionelle årsager bilateralt og skal behandles i landenes parlamenter før de træder i kraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Børn stavnsbindes til lokal børnehave
Next post Danmark gør krav på kæmpeområde