Pippi i Tivoli

Det er i år 55 år siden, at den første bog om Pippi Langstrømte blev udgivet på dansk. Det fejres med otte eksklusive friluftsforestillinger med fri adgang for alle i Tivoli.

Verdens stærkeste pige Pippi, mor til aben Nelson, ejer af en kuffert fyldt med guldmønter og hovedet sprængfyldt med ballade indtager Tivoli den 21. og 22. maj. Her optræder Pippi med to forskellige friluftsforestillinger og med sig over Sundet har hun herlige frk. Prusilusken, Kling og Klang samt tyvebanden Dunner Carlsson og Blom.

I den første forestilling “Pippi får besøg af tyveknægte” kommer verdens mest uheldige tyvebande Carlsson og Blom forbi for at få fingre i Pippis læderkuffert med guldmønter. Det skal selvfølgeligt gå helt galt, hvis man virkelig tror, at man kan narre Pippi. Den anden forestilling lyder titlen “Prusilusken, Kling & Klang besøger Pippi”. Her kommer Prusilusken for at overtale Pippi til at tage med fra Villa Villekulla til børnehjemmet. Men efter en lang jagt, og efter at Pippi har vist Kling og Klang at hun virkelig er verdens stærkeste pige, forstår de alle at hun passer meget bedre i Villa Villekulla.

Forestillinger med Pippi & venner foregår på Plænen lørdag og søndag.

Lørdag 21. maj

11.30 Pippi får besøg af tyveknægte
12.30 Prusilusken, Kling & Klang besøger Pippi
13.30 Pippi får besøg af tyveknægte
14.30 Prusilusken, Kling & Klang besøger Pippi
15.30 Pippi får besøg af tyveknægte

Søndag 22 maj

15.30 Prusilusken, Kling & Klang besøger Pippi
16.30 Pippi får besøg af tyveknægte
17.30 Prusilusken, Kling & Klang besøger Pippi

Succes blandt børnene
Pippi har siden udgivelsen i Sverige i 1945 været en klassiker for børn godt hjulpet på vej af gode historier, tv-serier og film. Det er fjerde gang, at Tivoli får besøg af den (ægte) rødhårede Pippi.

Fri adgang
Forestillingerne varer 20 minutter og er gratis for Havens gæster. Det hele foregår på svensk, men børn har ingen problemer med forståelsen. Historierne om den fregnede Pippi er for længst blevet en del af børnenes univers. Udover forestillingerne går Pippi og hendes venner rundt i Haven. Børnene kan møde Pippi og venner om lørdagen kl. 16:00 til 17:00 samt søndag kl. 11:00 til 12:30. De besøger bl.a. Rasmus Klumps Verden undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Datatrafik fra mobiltelefoner eksploderer
Next post Hver dag får en ung dansker kræft i huden