400 pigespejdere på vej mod månen

De grønne pigespejdere rejser i pinsen til en fremmed planet, hvor de i et helt døgn laver sjove aktiviteter. Planeten er lokaliseret på Spejderklinten ved Lovns Bredning ved Limfjorden.

I pinsen affyres rumraketter fra hele landet. Besætningen er grønne pigespejdere, og målet er planeten WAGGGS, hvor der venter masser af spændende udfordringer.

Pigespejderevent 2011 varer fra om aftenen den 11. juni til mandag morgen den 13. juni. Det bliver 24 timer hvor de omkring 400 pigespejdere udfordrer sig selv, deres veninder og deres pigespejderidentitet.

Pigespejderne og deres veninder går i løbet af døgnet på opdagelse på ni forskellige kontinenter på planeten og prøver bl.a. følgende aktiviteter: markklatring, gæt en lort, riverrafting, tage på skattejagt på Limfjorden, sommerskøjte, være vild med ild, kålbowle, udkæmpe et søslag eller danse en lignelse.

Projektleder for Pigespejderevent 2011 og medlem af Hovedbestyrelsen for De grønne pigespejdere Tanja Arnholtz Jensen siger om eventen:

– Det bliver et brag af en rejse. Jeg glæder mig til at opleve flere hundrede grønne pigespejdere og deres veninder lade sig udfordre. Det bliver rigtigt sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Støjberg: Mindre bøvl for de frivillige
Next post Tvivl gavner piratvirksomhed