Gode grin i i Tivolis Glassal

Med Glassalen Live åbner Tivoli op for en helt unik mulighed for at se stand-up i den traditionsrige sal, hvor nogle af landets største komikere har optrådt. Fra den 4. august kan gæsterne i løbet af seks uger opleve et bredt udvalg af dansk comedys bedste navne. Det tæller blandt andet Omar Marzouk, Thomas Hartmann, Mikael Wulff og Lasse Rimmer. Billetprisen er 185 kroner (plus gebyr), og det dækker både over entré til Tivoli og et sæde i Glassalen, hvor hele tre stand-up komikere optræder samme aften.

Fra Dirch til Dybvad
Glassalen i Tivoli har en lang tradition for underholdning og mange af landets største komikere har gennem årtier fejret store succeser på netop denne scene. Salen emmer af historie, og det var blandt andet her, at Dirch Passer optrådte for sidste gang i 1980. Her 31 år efter er Glassalen stadig en af humorens højborge og den 4. august står Ruben Sølvtoft, Tobias Dybvad og Omar Marzouk som de første klar til at starte seks uger med masser af grin på den unikke scene i Glassalen.

Omar Marzouk er en af de komikere, der før har optrådt i Glassalen med sit eget show, og han glæder sig til et gensyn med den historiske scene:

”Glassalen er en helt fantastisk sal at optræde i. Faktisk kommer smilet allerede frem, når du går ind af Hovedindgangen til Tivoli, fordi det vækker minder om de mange gode oplevelser, man har haft i Haven, lige siden man var barn.”

Billetterne koster 185,- (plus gebyr), og inkluderer entré til Tivoli hele dagen. Billetter kan købes på Billetlugen.dk eller i Tivolis Billetcenter. Alle med et Tivoli Årskort får 10 procent i rabat på billetterne. Dog skal disse billetter købes gennem Tivolis Billetcenter.

Program for Glassalen Live – stand-up

4. aug. Rune Søltoft, Tobias Dybvad og Omar Marzouk
10. aug. Jesper Juhl, Dan Andersen og Thomas Hartmann
18. aug. Thomas Warberg, Geo, Mikael Wulff
25. aug. Elias Ehlers, Carsten Eskelund, Christian Fuhlendorff
1. sep. Martin Høgsted, Jacob Wilson, Simon Talbot
8. sep. Michael Schøt, Brian Mørk, Lasse Rimmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Danskerne køber et rekordstort antal brugtbiler
Next post Arbejdsgiverne bruger ikke lediges cv på nettet