ARoS holder længere åbent

ARoS holder fremover længere åbent om torsdagen. Illus.: ARoS.

Besøgende på ARoS Aarhus Kunstmuseum får nu endnu længere tid til at opleve museets udstillinger, når ARoS udvider åbningstiden til kl. 22 om torsdagen.

Alene i 2011 har mere end 330.000 gæster besøgt ARoS Aarhus Kunstmuseum. Den stigende interesse for museet er mærkbar, og derfor holder ARoS fra 1. september 2011 åbent til kl. 22 både onsdag og torsdag.

Udvidelsen i åbningstiden giver museets gæster endnu længere tid til at opleve kunsten i museets samling og særudstillinger, samt nyde udsigten fra Olafur Eliassons store cirkulære regnbuefarvede ring på taget af ARoS-bygningen, Your rainbow panorama. Derudover imødekommer den udvidede åbningstid også en voksende efterspørgsel efter at afholde aftenarrangementer på ARoS.

Flere arrangementer om aften
– Den udvidede åbningstid giver private og erhvervslivet endnu flere muligheder for at afholde arrangementer på ARoS. Noget der i forvejen er stigende interesse for, siger arrangementschef på ARoS Brigitte Mors og påpeger, at den nye åbningstid om torsdagen også giver museets gæster længere tid til at benytte ARoS’ Café ved NRGi-torvet på Niveau 4 og ART Restauranten på Niveau 8.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Advarer mod phishing-mail med PBS som afsender
Next post Malariamyggen forsvinder – og det er ikke kun godt