Facebook-brugere er lygtepæle i valgkampen

Vi flasher i stigende grad vores holdninger og politiske ståsted på Facebook.På den måde er vi med til at påvirke tvivler-venner, siger Facebook-ekspert.

Når vi skriver Hold kæft Pia eller indsætter et orange V i hjørnet af vores profilbillede på Facebook, løfter vi ikke bare dynen for det hemmelighedskræmmeri, der tidligere har været omkring, hvad man stemmer.

Vi er også med til at påvirke de mange tvivlere i vores sociale netværk – på lige fod med fx valgplakater, mener Lars Holmgaard Christensen, der er forskningschef i nye medier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Han kalder Facebook-brugere for nyttige lygtepæle i valgkampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Dansk soldat lettere såret
Next post Færre får sexsygdomme